Odjel za medije

GRADSKI RADIO BELIŠĆE 101,3 MHz

Trg A Starčevića 2, 31551 Belišće
Tel: 031/ 301 532
www.radio-belisce.net

Glavni urednik: Katarina Bošnjak, e-mail: urednik@radio-belisce.net

Urednica informativnog programa: Kristl Kifer, e-mail: redakcija@radio-belisce.net

Marketing Gradskog radija Belišće

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je 1. svibnja 2015. godine s emitiranjem započeo Gradski radio Belišće na 101,3 Mhz. Već u samom početku mlada i ambiciozna ekipa, dobro uigrana, pod vodstvom iskusnog Željka Lončarića Žeca postigla je veliku slušanost na području grada Belišća, ali i cijele Valpovštine pa i šire.

Ovim putem slobodni smo Vam ponuditi suradnju na području marketinga. Pozivamo Vas da svoje proizvode i usluge korisnicima ponudite i putem reklamnog programa na našem radiju i ugovorite oglase, reklamne emisije, jinglove i sl. koji će putem našeg programa doprijeti do široke publike.

Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama Gradskog radija Belišće na adresi Trg Ante Starčevića 2 u Belišću gdje možete naručiti neke od naših ponuđenih usluga ili ugovoriti neke nove, prilagođene Vašim potrebama, svakim radnim danom od 7 do 15 sati, putem e-maila marketing@radio-belisce.net ili na telefon 031/ 301 532 te na internetskim stranicama www.radio-belisce.net ili www.kombel.hr .

Skip to content