Sakupljanje i odvoz otpada

ODVOZ KOMUNALNOG OTPADA

Organizirani odvoz komunalnog otpada grada Belišća i prigradskih naselja, jedno je od glavnih djelatnosti komunalnog poduzeća Kombel d.o.o. za komunalne djelatnosti iz Belišća. Kako je danas ekološka svijest jedna od glavnih poimanja modernog društva, prikupljanju i odvozu komunalnog i inog otpada, pridodana je posebna pozornost. Ukupno je u gradu Belišću i prigradskim naseljima, organiziranim skupljanjem i odvozom komunalnog otpada, obuhvaćeno 3.701 domaćinstvo i 212 poslovnih subjekata, korisnika ovih usluga. U blizini višekatnih stambenih objekata, postavjeno je 56 kontejnera zapremine 1.100 l za odlaganje otpada, koji se prazne prema rasporedu. Odvoz komunalnog otpada obavlja se specijaliziranim motornim vozilom (autosmećar), koji prikupljeni komunalni otpad odvozi na odlagalište komunalnog otpada (deponija), kojim gospodari i upravlja Kombel d.o.o. za komunalne djelatnosti.

Osim komunalnog otpada, iz Belišća i drugih prigradskih naselja, prikuplja se i odvozi krupni ili glomazni otpad, kao i metalni otpad.

Raspored odvoza komunalnog otpada

CJENIK JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA

Odluka o načinu pružanja javnih usluga prikupljanja miješanog komunalnog otpada i  biorazgradivog komunalnog otpada na području grada Belišća

Prethodnu Suglasnost na Cjenik javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada otpada možete pogledat  OVDJE.

Odluka o načinu rada Odlagališta otpada u Belišću

Pravilnik o načinu rada Reciklažnog dvorišta

Skip to content