Javna rasvjeta

Kombel d.o.o. obavlja poslove održavanja javne rasvjete na području grada Belišća.

ODJEL KOMUNALNIH POSLOVA:  Voditelj Luka Budimir – 099/525 94 88

Referent komunalnog uređenja naselja: Jasna Kunštek – mob: 099 382 83 66.

Kombel d.o.o. započeo je s postavljanjem energetski učinkovite LED rasvjete u Belišću i svim prigradskim naseljima.

U okviru provođenja mjera energetske učinkovitosti te smanjenja svjetlosnog onečišćenja na sustavu javne rasvjete Grada Belišća i nakon provedenog postupka međunarodne nabave, 21. listopada 2016. godine, gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić potpisao je Ugovor o usluzi poboljšanja energetske učinkovitosti javne rasvjete područja Grada Belišća s odabranim ponuditeljem tvrtkom Jadro-lux d.o.o. iz Triblja, odnosno članom Uprave Jozsefom Mezeiem.

Radnici Kombela započeli su s postavljanjem energetski učinkovite LED rasvjete u Belišću i svim prigradskim naseljima. Predviđeno je postaviti novu LED rasvjetu odnosno 1252 postojeće svjetiljke javne rasvjete LED svjetiljkama u Belišću i njegovih 8 prigradskih naselja. Time Belišće postaje prvi grad u Slavoniji i Baranji koji će projektom energetski učinkovite javne rasvjete obuhvatiti sva svoja prigradska naselja.

Na zamjeni javne rasvjete radi se svakodnevno od ponedjeljka do subote u vremenu od 7.00-17.00 sati, odnosno do trenutka večernjeg paljenja javne rasvjete. Trenutno se radi na zamjeni rasvjete u najužem centru grada (1. zona i djelomično u 2. zoni). Sa zamjenom rasvjetnih tijela započelo se 2. veljače i do 18. veljače 2017. postavljena je LED rasvjeta na ukupno 217 rasvjetnih mjesta.

CJENIK ODRŽAVANJE JAVNE RASVJETE*

*Cjenik se primjenjuje prema Gradu Belišću

 

Skip to content