Hostel Belišće

Obala Matije Ljubeka 2, 31551 Belišće

Kontakt:

Mob: +385 (0)99 375 94 57

E-mail: HostelBelisce@outlook.com

 

Prijava gosta od 13,00 do 18,00 sati.

Odjava do 11,00 sati

CJENIK HOSTEL

Belišće je mali grad, snažan slavonski gospodarski centar velike industrijske tradicije, a posljednjih godina poznat i po uspješnoj realizaciji vrijednih razvojnih projekata, financiranih ponajviše novcem iz EU fondova i resornih državnih ministarstava i institucija.

Projektom „Zelene staze Dunava i Drave“ u kojemu su partneri općina Erdut, Grad Belišće, Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko-baranjske županije i Turistička zajednica grada Belišća završena je izgradnja hostela u Belišću s pripadajućom šetnicom (ekološko-edukativna staza).

Šetnica je izgrađena i uređena uz obalu Drave od hostela kod Kajak kluba do Odmorišta u Bistrincima, a predstavlja novu, atraktivnu turističku ponudu u našem gradu.

Hostel Belišće ima dvije sobe s po dva odvojena kreveta i četiri spavaonice s po šest kreveta. Ukupan broj ležaja je dvadesetosam. Svaka soba i spavaonica imaju vlastitu kupaonicu. Gostima je dostupan besplatan Wi-Fi. Hostel je prilagođen osobama s invaliditetom i ima sobu posebno prilagođenu osobama s invaliditetom.

 

UPUTE KAKO DOĆI DO HOSTELA BELIŠĆE

Ako dolazite iz smjera Belog Manastira odnosno Baranje, nakon što prođete most 107. brigade HV preko rijeke Drave odmah skrenite na desnu stranu koja vodi paralelno s cestom mosta i vraćate se prema rijeci Dravi, vozite se 230 metara, zatim skrenite na desno i prođite ispod mosta 107. brigade HV. Nakon 150 metara doći će te do Hostel-a Belišće.

Ako izlazite iz Belišća i idete u smjeru Belog Manastira odnosno Baranje, prije samog početka uspinjanja na most 107. brigade HV, skrenite na lijevo i vozite se cestom koja vodi paralelno s cestom mosta prema rijeci Dravi, vozite se 230 metara, zatim skrenite na desno i prođite ispod mosta 107. brigade HV. Nakon 150 metara doći će te do Hostel-a Belišće.

Hostel Belišće – Google karte

Skip to content