U ponedjeljak 2.4.2018. godine ne odvozimo miješani komunalni otapad

U ponedjeljak 2.4.2018. godine ne odvozimo miješani komunalni otapad. Odvoz komunalnog otpada koji je prema rasporedu predviđen za ponedjeljak (BISTRINCI i BELIŠĆE: Ul. Borik, Nova ul., Kralja Dmitra Zvonimira, Braće Radić i Bistrinačka ulica) obavit ćemo prvi sljedeći radni dan, dakle u utorak, 3.4.2018. godine.  U prigradskim naseljima KITIŠANCI, TIBORJANCI, VELIŠKOVCI i GAT koji su po rasporedu u utorak otpad se odvozi normalno prema rasporedu.

U utorak 3. 4.2018. godine obavljamo i redovnu mjesečnu akciju odvojenog prikupljanja ostale plastike na području grada Belišća i prigradskih naselja.

Molimo iznesite odvojeno prikupljenu plastiku u za to pripremljene vreće koje su namijenjene za odvojeno prikupljanje plastike i podržite ovu akciju jer na taj način pridonosimo očuvanju okoliša!

Ukoliko imate više plastike nego što stane u dodijeljenu vreću, možete ostatak ostaviti i u drugoj PVC ambalaži (plastična vreća) koja će se također pokupiti. Na dodijeljenim vrećama nalaze se upute koje vrste plastike se odvajaju i samim time ne bacaju u kante za komunalni otpad.

Ukoliko ne stignemo odvesti svu plastiku u utorak akcija odvoza nastavlja se u srijedu.

Skip to content