Otvorenje bazena i wellnessa

U subotu 15.6.2019. godine započinje kupališna sezona na belišćanskom bazenu. Bazen će raditi svaki dan od 10 do 21 sat, a u subotu, prvi dan u sezoni već tradicionalno ulaz je besplatan.  Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu. Cjenik usluga na bazenu možete pogledati OVDJE.

Uz brojne zabavne sadržaje na bazenu u subotu 15.6.2019. s radom počinje i popularni wellness kutak koji nudi razne masaže, saunu i solarij.

Boogata ugostiteljska ponuda te obnovljeni i dotjerani sportski tereni i dokazano najkvalitetnija i najčišća voda u široj okolici ne sumnjamo da će na ovo popularno kupalište privući brojne posjetitelje ne samo iz Belišća nego i iz okolnih gradova i općina.

Na ulazu na bazen možete kupovati i sezonske ulaznice svakodnevno u radnom vremenu bazena. Cijena sezonske ulaznice je 100 kn za učenike i studente (uz predočenje indexa) i 200 kn za odrasle. Prilikom uplate potrebno je priložiti jednu fotografiju koja će nakon izrade sezonske ulaznice biti vraćena vlasniku.

Skip to content