LOKALNI LINIJSKI PRIJEVOZ – NOVI VOZNI RED

Kombel d.o.o. započeo je 1.10.2019. godine s obavljanjem lokalnog linijskog prijevoza na području grada Belišća. Svakim radnim danom prema utvrđenom voznom redu novi autobusi Bel-line prometovat će na linijama koje povezuju prigradska naselja s Belišćem.

Cijena karte u jednom smjeru za udaljenost do 5 km je 6 kn, a za udaljenosti veće od 5 km cijena je 8 kn. Iznos mjesečne karte za linije udaljenosti do 5 km je 250 kn, a za udaljenosti veće od 5 km 350 kn. Mjesečna vozna karta uključuje neograničen broj vožnji tijekom mjeseca za koji je izdana na svim jednakovrijednim registriranim gradskim linijama javnog prijevoza na području Grada Belišća.

Pravo na besplatan prijevoz ostvaruju učenici osnovnih škola koji putuju na relaciji Gat-Veliškovci i Tiborjanci i obrnuto, koji pohađaju Područnu školu u Veliškovcima, te na relaciji Bistrinci-Belišće i obrnuto, kao i na relaciji Belišće-Belišće, te sva djeca iz ostalih prigradskih naselja koja pohađaju Osnovnu školu Ivana Kukuljevića u Belišću. Isto tako, učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području grada Belišća, ostvaruju pravo na besplatan prijevoz lokalnim linijskim prijevozom na području cijeloga grada.

Prodaja karata obavljat će se u Belišću na adresi Vij. S.H. Gutmanna 1/A (blagajna na Tržnom centru), u autobusima i na drugim prodajnim mjestima koja će biti objavljena na internet stranici prijevoznika www.kombel.hr .

Od 7.9.2020. godine imamo novi vozni red – školske linije:

Od 4.10.2021. godine imamo novi vozni red – redovne linije:

 

Skip to content